PREMI CAFBL SOCIAL

Durant la Festa Patronal celebrada pel Col·legi d'Administradors de Finques de Barcelona i Lleida el 17 de maig, la presidenta del Col·legi, Anabel Miró, va fer entrega del premi CAFBL Social a la Fundació Arrels, la qual va rebre una donació de 3.000 €, per la important tasca que fa la Fundació de recolzament a les persones sense llar.

En Josetxo Ordóñez, President de la Fundació, i en Ferràn Busquets, Director de la Fundació, van recollir aquest més que mereixedor premi. També va estar present Carme Trilla, Presidenta de Fundació Hàbitat3 i col·laboradora amb la Fundació Arrels.

 

El CAFBL destaca pel seu compromís social amb diverses fundacions amb les quals col·labora regularment.

 

Adreça

Carrer Riereta 24, baixos - Barcelona - 08001

Telèfon

93 441 29 90

Image Description

ARRELS FUNDACIÓ

Arrels Fundació és una entitat que ajuda a les persones sense llar que viuen als carrers de Barcelona, atenent-los i orientant-los perquè puguin aconseguir una vida el més autònoma possible, cobrint les necessitats bàsiques i proporcionant-les una atenció social i sanitària i garantint allotjament a aquelles que es troben en situacions més vulnerables.

Des del 1987 han acompanyat a més de 13.000 persones sense llar, gràcies al suport dels treballadors, voluntaris i socis d’Arrels Fundació per fer possible #ningúdormintalcarrer.